Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Vertrek
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Appartement op Ameland

Appartement op Ameland!

Een appartement op Ameland in Hotel Noordsee biedt ruimte aan maximaal vier personen. De appartementen op Ameland zijn gelegen op nog geen 700 meter van het Noordzeestrand. Naast 30 appartementen heeft Hotel Noordsee 80 hotelkamers. Voor kinderen is er een zwembad en kinderspeelplaats, ondertussen kunnen ouders ontspannen op het terras. Op loopafstand is het grootste en gezelligste dorp Nes, met winkeltjes en leuke cafés.
De appartementen op Ameland hebben één tweepersoons slaapkamer, kinderkamer met stapelbed, woonkamer en keuken met kookgelegenheid.

Een appartement op Ameland is altijd voordeliger!
De appartementen op Ameland zijn geschikt voor 4 personen, dus het is altijd zeer voordelig om een appartment te huren.

Voorwaarden

  • O.b.v. beschikbaarheid
  • Per verblijf in een Appartement op Ameland wordt eenmalig eindschoonmaak berekend (bedrag afhankelijk van geboekt appartement)
  • Een verblijf in een appartement op Ameland is exclusief ontbijt (€ 13,50 p.p., online bij te boeken) en toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.)
  • Voor afwijkende aankomstdagen voor het week-verblijf kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen bij het hotel 
HOTEL NOORDSEE op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand van het hotel ligt het Noordzeestrand. In de directe omgeving van Hotel Noordsee op Ameland vind je een natuurmuseum en natuurpark 'de Vleijen'. Vanaf de voordeur beginnen fiets- en wandelpaden, die het afwisselende landschap van Ameland ontsluiten. Het dorp Nes, in de buurt van Hotel Noordsee op Ameland, is het grootste en gezelligste dorp van Ameland met aantrekkelijke winkeltjes en leuke cafés.

Bekijk naast onze Appartementen op Ameland tevens onze appartementen op Vlieland en Terschelling.

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.