Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Vertrek
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Appartement op Terschelling

Vier uw vakantie in een appartement op Terschelling!
Een appartement op Terschelling in Residentie Boschrijck (Terschelling West) is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, families of gezelschappen. Ze zijn geschikt voor 4 à 6 personen, dus altijd zeer voordelig!

Appartement vergelijkbaar met vakantiehuisje of -bungalow
De appartementen hebben separate slaapkamers en een badkamer met apart toilet. De ruime zitkamer is comfortabel en heeft een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. Vergelijkbaar dus met een vakantiehuisje of -bungalow, maar mét de faciliteiten en service van een 4-sterrenhotel!

Een Appartement op Terschelling is boekbaar vanaf 2 nachten. Bekijk ook onderstaande voordelige verblijfsmogelijkheden in een Appartement op Terschelling.

Voorwaarden

  • O.b.v. beschikbaarheid
  • Per verblijf in een Appartement op Terschelling wordt eenmalig eindschoonmaak berekend (bedrag afhankelijk van geboekt appartement)
  • Een verblijf in een appartement op Terschelling is exclusief ontbijt (€ 13,50 p.p., online bij te boeken) en toeristenbelasting (€ 1,00 p.p.p.n.)
  • Voor afwijkende aankomstdagen voor het week-verblijf kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen bij het hotel 
RESIDENTIE BOSCHRIJCK op Terschelling ligt in de bossen van West-Terschelling. Rustig gelegen maar toch heel dicht bij het dorp. Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele verblijfsmogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling rijdt u zo naar het strand. Een tropisch zwemparadijs ligt naast WestCord Residentie Boschrijck en tennisbanen liggen vlakbij. Tijdens de vakantieperioden zijn er leuke en spannende activiteiten voor Kids & Teens.
Op aanvraag zijn in enkele appartementen honden toegestaan.


Bekijk naast de Appartementen op Terschelling tevens onze appartementen op Ameland en Vlieland.

Voorwaarden Appartement op Terschelling

  • Per verblijf in een Appartement op Terschelling wordt eenmalig eindschoonmaak berekend (bedrag afhankelijk van geboekt appartement)
  • Een verblijf in een Appartement op Terschelling is exclusief ontbijt (€ 13,50 p.p.) en toeristenbelasting (€ 1,00 p.p.p.n.)
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.