Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Events in Leeuwarden

Speciaal voor u is er een evenementenlijst samengesteld nabij WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Zo kunt u bij WestCord Hotels altijd nagaan welke activiteiten er plaatsvinden in de gewenste periode van uw verblijf.  Bekijk hieronder het jaaroverzicht!

Een volledig overzicht van evenementen in Leeuwarden? Bekijk de gehele evenementen agenda van Leeuwarden of WTC Expo Leeuwarden

Evenementen in augustus
2 - 23 augustus Prinsentuin Concerten
Al 30 jaar vinden de Prinsentuin Concerten plaats in de Prinsentuin in Leeuwarden. Kleinschalige concerten en optredens, van jazz tot dichters. Altijd gratis toegankelijk!

Evenementen in september
september Ljouwert Culinair
Ljouwert Culinair is het culinaire evenement van Leeuwarden voor iedereen die geniet van lekker eten in de buitenlucht. Op het Oldehoofsterkerhof presenteren Friese restaurants diverse lekkernijen in een ontspannen en gezellige sfeer.

12 - 13 sept. Open Monumentendag
Dit jaar staan de "nieuwe" dorpen centraal op de Open Monumentendag. Doelstelling is om het erfgoed in deze dorpen voor Leeuwarders, cultuurtoeristen en natuurlijk de eigen bewoners beter te belichten. Een route voert op zaterdag 12 september langs ongeveer 25 monumenten.

september  Midnight Walk Leeuwarden
Deelnemers maken een wandeling van een kleine 10 kilometer door Leeuwarden. Deze wandeling voert door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven en instellingen. Deelnemers maken kennis met plekken die zij nog niet kennen ofwel eens van een geheel ander perspectief zullen ervaren.

Evenementen in november
11 - 15 nov Noordelijk Film Festival
Het Noordelijk Film Festival wordt in 2015 voor de 36e keer georganiseerd. Het is met gemiddeld 25.000 bezoekers, in vijf dagen, uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen in Noord Nederland en één van de grootste regionale filmfestivals van het land. Het festival vindt dit jaar plaats in de zalen van Stadsschouwburg De Harmonie en Slieker Film.

Evenementen in december
10 - 13 dec Noord Nederlandse Landbouwbeurs
De Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste Noordelijke landbouwvakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie in de agrarische sector. Daarmee is de Landbouwbeurs te Leeuwarden hét evenement voor de nationale en internationale professionele agragriër.

Fries Museum Leeuwarden
Wilhelminaplein 92
8911 BS Leeuwarden
tel: +31 (0)58 255 55 00


De Oldehove, het stadssymbool van Leeuwarden
Oldehoofsterkerkhof 1
8911 DH Leeuwarden
tel: +31 (0)58 234 755 0

Natuurmuseum Fryslan
Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
tel: +31 (0)58 233 22 44


Beerenburg Museum, J. Boomsma Distilleerderij
Bagijnestraat 42a
8911 DR Leeuwarden
tel: +31 (0)58 299 03 43

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.