Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze website.

Wie zijn wij?

WestCord Hotels is een puur Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968, toen ons eerste pittoreske hotel, Hotel de Wadden, op het eiland Vlieland de deuren opende. Na de eerste expansie op Vlieland en vervolgens naar de buureilanden Terschelling en Ameland, is in 2001 de overstap gemaakt naar de vaste wal. Inmiddels zijn er ook WestCord Hotels gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Raalte en Garderen.

Op deze website leest u alles over onze unieke hotels en de locaties. De hotels beschikken ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Over vergaderen op bijzondere locaties gesproken! Op de Waddeneilanden kunnen er in samenwerking met ‘Island Events’ uitdagende programma’s voor u worden samengesteld. Of wat dacht u van een familiefeest of trouwen op een eiland of in Hotel New York.

Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers. Zij allen doen elke dag hun uiterste best uw verblijf tot een succes te maken. Bij ons mag u rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Een tevreden WestCord gast is waarvoor wij het doen!

Hieronder treft u de namen aan van onze general managers. De lijnen zijn kort bij ons, u kunt hen of ons dan ook altijd aanspreken.

Graag tot ziens in één van onze hotels!

WESTCORD HOTELS
Harry en Jennifer Westers

WestCord Hotel de Wadden: 
Niek Strous

WestCord Strandhotel Seeduyn
Rob Riper

WestCord Residentie Vlierijck
Amy van Vugt

WestCord Hotel Schylge:
Kees de Lange 

WestCord Residentie Boschrijck:
Anneke Feenstra

WestCord Hotel Noordsee
Wim van der Meer

 

WestCord Hotel de Veluwe
Daniëlle van Kleef

WestCord Hotel Salland
Daniëlle van Kleef

Op deze website bieden wij u onze hotels tegen de meest gunstige prijs aan. BPG noemen we dat; beste prijs garantie. Via geen enkel ander reserveringskanaal kunt u een betere prijs boeken. U hoeft dus alleen nog maar te kiezen voor één van onze hotels of het leukste arrangement en u krijgt automatisch de beste prijs aangeboden.

Meneer en Mevrouw Westers vertellen over het ontstaan van WestCord Hotels.

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.