Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Hotels in Leeuwarden

HOTELS IN LEEUWARDEN!

Leeuwarden, trotse hoofdstad van Fryslân!
Verblijf in ons Hotel in Leeuwarden, WestCord WTC Hotel Leeuwarden en geniet de monumenten, musea en leuke winkeltjes in Leeuwarden. Naast opleidingen en grote bedrijven, heeft Leeuwarden meer. Er vinden podiumkunsten plaats in o.a. de Stadsschouwburg De Harmonie. Bezoek galerie It Frysk SkildershĂ»s. Het Historisch Centrum Leeuwarden en Fries Museum zijn een bezoekje waardje.

Genoeg reden dus voor een verblijf in ons Hotel in Leeuwarden! Boek een weekendje Leeuwarden, of kom voor een lang weekend! Bekijk de Hotel Arrangementen in Leeuwarden. Of reserveer een Hot Deal of Last Minute in ons hotel in Leeuwarden!

Voor meer informatie over Hotels in Leeuwarden en de beste aanbiedingen in Leeuwarden klikt u op onderstaand hotel in Leeuwarden. Of ga direct naar "reserveer Hotel in Leeuwarden".

WTC HOTEL IN LEEUWARDEN in Leeuwarden, opende haar deuren in 2009. Dit 4-sterrenhotel heeft 143 kamers en is gelegen vlak naast het Holland casino en heeft een directe connectie tot het WTC Expo.
Het hotel biedt gratis WIFI internet en gratis parkeergelegenheid. Alle hotelkamers zijn modern en zeer ruim en hebben een apart toilet. Tevens beschikken ze allen over thee- en koffiefaciliteiten.
Als u wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van de sauna en het solarium. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar.

Leeuwarden is zeer geschikt voor een weekendje of een paar dagen. Reserveer een arrangement in ons hotel in Leeuwarden. Voor meer informatie over de Friese Hoofdstad Leeuwarden, zie: Locatie Leeuwarden

Voor meer informatie over de Friese Hoofdstad Leeuwarden, zie: Locatie Leeuwarden

Reisinformatie voor Hotels in Leeuwarden? Klik: reisinformatie Hotels in Leeuwarden.

Informatie over evenementen in of bij Hotels in Leeuwarden? Klik: evenementen Hotels in Leeuwarden.

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.