Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Locaties

Amsterdamse grachten
Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar mooie grachten en de vele gezellige restaurants, cafés en terrasjes. Maar Amsterdam heeft zoveel meer te bieden.
 
Hotel New York Rotterdam
Rotterdam

Door de naoorlogse wederopbouw is Rotterdam een moderne stad geworden. U treft er overal futuristische en gewaagde bouwstijlen aan. De skyline van Rotterdam met haar bekende Erasmusbrug is vooral “by night” indrukwekkend.
 
Vlieland
Vlieland

Over zee en ver van de woelige wereld. Daar ligt Vlieland. Je beweegt je er te voet of op de fiets. Auto’s zijn er voor niet-eilanders niet toegestaan. Er heerst een weldadige rust...
 
Terschelling
Terschelling

Op Terschelling vind je duinvalleien, bossen kwelders en een ruim 30 kilometer strand. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland. De Terschellinger Boschplaat beslaat 14 kilometer Europees Natuurreservaat, een uniek gebied in Nederland.
 
Ameland
Ameland

Ameland bestaat uit heide velden, weilanden en bossen waarin zelfs reeën lopen. De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met 23 kilometer lang zandstrand. Aan de oost kant van het eiland ligt natuurmonument “Het Oerd” met een uitgestrekt wadgebied. De vuurtoren van Ameland is een markant bouwwerk.
 
Leeuwarden
Leeuwarden

Honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes. Leeuwarden heeft zelfs de leukste winkelstraat van Nederland! Naast de nodige opleidingen en grote bedrijven, biedt Leeuwarden meer...
 
Delft
Delft

Delft is een stad met historie en een bijzondere band met het Koninklijk Huis. Heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad met zijn smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes, en mooie panden.
 
Raalte_landgoed
Raalte
 
Raalte in het hart van Salland, waar historische dorpen, landgoederen en boerderijen het beeld bepalen. Het dorp heeft diverse leuke winkels, er worden het hele jaar door vele evenementen georganiseerd.
 
Garderen_korenmolen_dehoop
Garderen

Garderen, omgeven door bossen, stuifzand en heide, was ooit een boerendorp maar is nu een populaire vakantiebestemming. De 14e-eeuwse kerktoren en de 19e-eeuwse korenmolen De Hoop torenen hoog boven het dorp uit.
 
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.