Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Delft

Historisch Delft!

Delft is een stad met historie en een bijzondere band met het Koninklijk Huis. Heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad met zijn smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes, en mooie panden. Naast het slenteren door de stad en een terrasje pikken hier en daar geeft WestCord Hotel Delft u alvast wat ideeën over de musea die u kunt bezichtigen! De historische Nieuwe Kerk, de laatste rustplaats voor leden van het Koninklijk Huis is absoluut een bezoek waard. Schilderijen en andere objecten vertellen het verhaal van de tachtigjarige Oorlog in Museum het Prinsenhof. Op 10 juli 1584 werd hij op de trappen van zijn woonhuis Het Prinsenhof Willem van Oranje vermoord door de Spaansgezinde Balthazar Gerards. U komt natuurlijk ook voor het bekende Delfts Blauw naar Delft! Maak een rondleiding door de Fabriek de 'Porceleyne Fles'/'Royal Delft' en geniet van de prachtige binnentuin vol bouwkeramische ornamenten uit de vorige eeuw. U kunt nog heel lang thuis van uw bezoek aan Delft nagenieten!

Hotel Delft
Hotel Delft
WestCord Hotel Delft (4-sterren) ligt aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag naast IKEA. Geniet van de stad Delft, Delfts Blauw, Oranje, Vermeer en wandel langs historische attracties of maak een rondvaart. 
Hotel Delft heeft 140 smaakvol, eigentijds ingerichte hotelkamers voorzien van airconditioning. 17 daarvan zijn ruime appartementen voorzien van extra faciliteiten, speciaal voor langduriger verblijf. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis WIFI Internet

Voor uw vergadering, conferentie en receptie biedt Hotel Delft 9 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Het Atrium biedt zelfs receptie- en vergadermogelijkheden tot 350 personen!
HOTEL DELFT is ideaal gelegen aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, naast IKEA. Delft is dé plaats om te verblijven: geniet van de stad, Delfts Blauw, Oranje, Vermeer en ervaar een wandeling langs historische bezienswaardigeheden of maak een rondvaart.
Het hotel heeft 140 hotelkamers, alle voorzien van airconditioning. 17 daarvan zijn ruime appartementen voorzien van extra faciliteiten, speciaal voor lang verblijf. In het hele hotel is gratis WIFI internet beschikbaar. Alle 11 modern vergaderzalen hebben daglicht en airconditioning. Het Atrium biedt zelfs mogelijkheden tot 250 personen! U kunt ontspannen in de fitnessruimte met sauna! Daarna een borrel in de bar of het terras en dineren in het restaurant.
Locatie N 52°00 E 4°21
Populatie: 96.083
Activiteiten:
winkelen, musea bezoeken, wandelen, theater bezoeken, fietsen
Bij het bezoeken van een stad wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het historische Delft op een rij gezet. 
 
Bekijk de evenementenkalender van Delft.

Bekijk ons hotel in Delft.
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.