Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Vertrek
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Garderen

Garderen... dé vakantiebestemming in de Veluwe!

Garderen, omgeven door bossen, stuifzand en heide, was ooit een boerendorp maar is nu een populaire vakantiebestemming! De uit de 14e-eeuwse toren, van de Nederlands Hervormde Kerk, en de 19e-eeuwse korenmolen "De Hoop" torenen hoog boven het dorp uit en dienden vroeger als bakens voor de vissers op de Zuiderzee. In de zomermaanden zijn er bij de molen spannende sagen vertellingen.

Staatsbosbeheer beheert op de Veluwe grote, aaneengesloten bos- en natuurterreinen zoals Speulderbos en Kootwijk. Deze terreinen zijn, te voet, op de fiets of te paard, zeker een bezoek waard!

Na een lange actieve dag komt u tot rust in Hotel De Veluwe te Garderen.


WESTCORD HOTEL DE VELUWE is gelegen te midden van de Veluwse bossen in het dorp Garderen. Centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn op slechts 3 minuten per auto vanaf de A1. Alle kamers en openbare ruimtes hebben gratis WIFI internet. lees meer...
Locatie N 52°13 E 5°42
Populatie: 2.060
Activiteiten: winkelen, musea bezoeken, wandelen, fietsen
Bij het bezoeken van een stad wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het natuurlijke Garderen op een rij gezet. 
 
Bekijk onze evenementenkalender van Garderen.

Bekijk ons hotel in Garderen.
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.