Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Garderen

Garderen... dé vakantiebestemming in de Veluwe!

Garderen, omgeven door bossen, stuifzand en heide, was ooit een boerendorp maar is nu een populaire vakantiebestemming! De uit de 14e-eeuwse toren, van de Nederlands Hervormde Kerk, en de 19e-eeuwse korenmolen "De Hoop" torenen hoog boven het dorp uit en dienden vroeger als bakens voor de vissers op de Zuiderzee. In de zomermaanden zijn er bij de molen spannende sagen vertellingen.

Staatsbosbeheer beheert op de Veluwe grote, aaneengesloten bos- en natuurterreinen zoals Speulderbos en Kootwijk. Deze terreinen zijn, te voet, op de fiets of te paard, zeker een bezoek waard!

Na een lange actieve dag komt u tot rust in Hotel De Veluwe te Garderen.

Veluwe
Hotel De Veluwe

WestCord Hotel De Veluwe (4-sterren) is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen in het dorp Garderen. Hotel De Veluwe ligt centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn, op slechts 3 minuten per auto vanaf de A1. Het hotel heeft 97 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers welke allen zijn voorzien van gratis wireless internet. Daarnaast biedt het hotel een grand café, restaurant en terrassen. Na een lange actieve dag kunt u gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en het verwarmde buitenzwembad. 

De Veluwe biedt verschillende wandel- en fietstochten door de rustgevende en ongerepte natuur. Tijdens een tocht, vroeg in de ochtend, heeft u kans dat u wilde herten of zwijnen tegen komt. In de nabij gelegen grote steden, Apeldoorn of Amersfoort, kunt u verschillende musea bezoeken of winkelen.

U komt tot rust in WestCord Hotel De Veluwe!

Paleis het loo arrangement

109
Paleis het Loo Arrangement
Bezoek het bijzondere Koninklijk Paleis Het Loo. Overnacht middenin de Veluwse bossen.
WHS_wellness
Voor
139
Wellness op de Veluwe
Verwen jezelf met een wellness arrangement op de Veluwe! Compleet arrangement: 2x overnachting, 2x ontbijtbuffet, 2x 3-gangen diner en wellness entree.
WHV_Fietsen op de Veluwe
Vanaf
139
Fietsen op de Veluwe
Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe per fiets! Compleet arrangement inclusief fietshuur en -routes in WestCord Hotel de Veluwe.
Locatie N 52°13 E 5°42
Populatie: 2.060
Activiteiten: winkelen, musea bezoeken, wandelen, fietsen

Bij het bezoeken van een stad wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het natuurlijke Garderen op een rij gezet. 
 
Bekijk onze evenementenkalender van Garderen.

Bekijk ons hotel in Garderen.

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.