Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Leeuwarden

Leeuwarden, trotse hoofdstad van Fryslân!

Honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes. Leeuwarden heeft zelfs de leukste winkelstraat van Nederland! Naast de nodige opleidingen en grote bedrijven, biedt Leeuwarden meer. Er vinden podiumkunsten plaats in onder andere de Stadsschouwburg De Harmonie. Ziet u liever een galerie? Ga dan naar It Frysk Skildershûs. Voor meer informatie over Friesland of Leeuwarden kunt u natuurlijk naar museum Historisch Centrum Leeuwarden of het Fries Museum gaan.

Cultuur te over, maar onderneemt u liever ontspannende activiteiten? Ga dan de waterrijke wereld van Aqua Zoo Friesland bezoeken, Beerenburg proeven of heerlijk zeilen op de Friese meren!

Bekijk onze hotels in Leeuwarden

WTC HOTEL IN LEEUWARDEN in Leeuwarden, gelegen naast Holland Casino én met directe connectie tot WTC Expo, heeft 143 kamers. In het hotel kunt u dineren op niveau in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met één Michelin-ster en ligt op de 11e verdieping. 
Het hotel biedt gratis WIFI internet en gratis parkeergelegenheid. Alle hotelkamers zijn modern en zeer ruim en hebben een apart toilet. Tevens beschikken ze allen over thee- en koffiefaciliteiten.
Als u wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van de sauna en het solarium. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar.


Locatie: N 53°20 E 5°77
Populatie: 90.000
Activiteiten: wandelen, watersport, Fries museum, beginpunt Elfstedentocht, winkelen
Bij het bezoeken van een stad wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het waterrijke Leeuwarden op een rij gezet. 
 
Bekijk de evenementenkalender van Leeuwarden.

Bekijk ons WestCord Hotel in Leeuwarden.

Wine & dine in the sky. Restaurant élevé is bekroond met één Michelin-ster.

Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, maar sfeervolle omgeving.

Met veel ambitie en enthousiasme wordt er in de keuken gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten.

Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Gastheer en sommelier Thom van der Heide selecteert bovendien voor u de heerlijkste wijnen. Grootheden uit de nieuwe wijnlanden Argentinië, Chili, Australië en Zuid Afrika, maar ook mooie wijnen van het Europese continent.

Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle entourage en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie.

Restaurant élevé (het voormalig Frouckje State) is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden.

Voor de lunch kunt u van maandag t/m vrijdag terecht in Brasserie De Globe van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Als u wilt reserveren bij Restaurant élevé kunt u bellen naar: 058 - 233 49 00 of kijk op de website www.eleve.nl

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.