Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Rotterdam

Rotterdam durft!

Welkom in Rotterdam! Jonge, internationale, verrassende stad aan het water. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid. De watertaxi’s brengen u naar het centrum met vele musea, galerieën, winkels en restaurants. In het ‘Scheepvaartkwartier’ met de Veerhaven proeft u nostalgisch Rotterdam. De ‘Kop van Zuid’ en ‘Katendrecht’ zijn de opkomende wijken van Rotterdam en zeker niet te missen zijn de Witte de Withstraat en de Pannenkoekstraat. Twee van de vele leuke straatjes in Rotterdam.
WestCord hotels biedt twee unieke hotels in Rotterdam, bekijk deze hieronder: 

Naar Hotel New York in Rotterdam

Naar ss Rotterdam

Hotel New York Rotterdam
Hotel New York Rotterdam

Hotel New York (4-sterren) is een eigentijds viersterren hotel op één van de mooiste locaties van Rotterdam, een plek met nieuwe stedenbouwkundige ontwikkeling van internationaal niveau. Hotel New York probeert niet nostalgisch terug te grijpen op de sfeer van de hotels van weleer, maar op eigen wijze de gastvrijheid, de allure van het reizen van toen te verwezenlijken.

Naar de website van Hotel New York

Hotel New York telt 72 hotelkamers, 7 zalen, een café-restaurant met 400 zitplaatsen, een oesterbar en terras Maaskant.

Het ss Rotterdam
ss Rotterdam
Overnachten op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. Dit schip was hét vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ervaar de allure en rijke historie van toen. Het voormalige, luxe cruiseschip heeft nu een permanente ligplaats aan de Kop van Katendrecht in het centrum van Rotterdam. Het hotel (4-sterren) biedt 254 smaakvol ingerichte hotelkamers. In het gehele hotel is gratis internet aanwezig.

Werelds genieten met een prachtig uitzicht kunt u in één van de restaurants op het ss Rotterdam. De luxe, gastronomische Club Room is authentiek en ademt de sfeer van de jaren 50. Het grote Lido is modern en ongedwongen. Bij mooi weer kunt u hier uitzonderlijk genieten op het buitendek, een groot terras met prachtig uitzicht en het zwembad (40 cm diep) als middelpunt.

Bij het bezoeken van een stad wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van de moderne wereldstad Rotterdam op een rij gezet.

Bekijk de evenementenkalender van Rotterdam

Bekijk onze hotels in Rotterdam:

Naar Hotel New York in Rotterdam

Naar ss Rotterdam

Locatie N 51°55 E 4°29
Populatie:
599.544
Activiteiten: winkelen, musea bezoeken, wandelen, theater bezoeken, fietsen, roeien.
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.