Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Vertrek
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Terschelling

Het eiland Terschelling bestaat uit….puur natuur. 

Op Terschelling vind je duinvalleien, bossen kwelders en een ruim 30 kilometer strand. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland.
Het strand van Terschelling behoort tot de top 3 van mooiste stranden!
De Terschellinger Boschplaat beslaat 14 kilometer Europees Natuurreservaat, een uniek gebied in Nederland. In het dorp West-Terschelling zie je het nautisch verleden van het eiland terug. De vuurtoren de Brandaris midden in het dorp van Terschelling is het beroemste voorbeeld. Nu is de intieme haven de ligplaats voor de historische zeilvaart, pleziervaart en de veerboten. In de gezellige dorpjes vind je goede restaurant en leuke winkeltjes. Bijna 100 kilometer fietspad ontsluit het eiland Terschelling voor dagenlang fietsen door duinen en de polders. Een uniek buitendijks fietspad maakt het net compleet. Terschelling moet je verkennen!

 

Bekijk onze hotels op Terschelling

De Waddeneilanden tellen de meeste zonuren van Nederland!
HOTEL SCHYLGE op Terschelling ligt aan de levendige haven van dorp West-Terschelling met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Het hotel is voorzien van een uitstekende keuken onder leiding van sterrenkok Ton van Scheppingen. Een bezoek aan à la carte Restaurant 'Op West' is dan ook zeker de moeite waard. WestCord Hotel Schylge op Terschelling biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse faciliteiten om volledig tot rust te komen. Lopend langs de haven bent u zo in het gezellige dorpje West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen bij de voor- en achterkant van het hotel.
RESIDENTIE BOSCHRIJCK op Terschelling ligt in de bossen van West-Terschelling. Rustig gelegen maar toch heel dicht bij het dorp. Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele verblijfsmogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling rijdt u zo naar het strand. Een tropisch zwemparadijs ligt naast WestCord Residentie Boschrijck en tennisbanen liggen vlakbij. Tijdens de vakantieperioden zijn er leuke en spannende activiteiten voor Kids & Teens.
Op aanvraag zijn in enkele appartementen honden toegestaan.
Locatie N 53°21 E 05°12
Populatie: 4768
Oppervlakte: 11.000 ha
Dorpen: 15
Strand: 30 km
Bos: 400 ha
Fietspad: 100 km
Activiteiten: paardrijden, zwemmen, zeilen, zeehondentochten, vliegeren
Bij het bezoeken van een Waddeneiland wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het bruisende Terschelling op een rij gezet! 
 
Bekijk de evenementenkalender van Terschelling.

Bekijk onze hotels op Terschelling:
WestCord Hotel Schylge
WestCord Residentie Boschrijck 

 

Livebeeld webcam haven Terschelling
Webcam Jachthaven Terschelling
Bron: MIWB
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.