Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Vertrek
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Vlieland

Vlieland is een verademing!

Over zee en ver van de woelige wereld. Daar ligt Vlieland. Je beweegt je er te voet of op de fiets. Auto’s zijn er voor niet-eilanders niet toegestaan. Er heerst een weldadige rust. Prachtige zandstranden strekken zich aan de noordkant uit over de lengte van het eiland. Het strand van Vlieland is het mooiste van Nederland (bron: Zoover)
In het zuiden van Vlieland vormen de Wadden de horizon. Er zijn bossen en het prachtige kweldergebied, “de Kroonspolders”. Het eiland eindigt in een overweldigende zandvlakte, “de Vliehors”. Het enige dorp op het eiland is Oost-Vlieland en wordt gedomineerd door de rode vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin. De gevels in het dorp doen denken aan vervlogen tijden. Erachter zijn leuke winkeltjes, gezellige bars en intieme restaurantjes.

 

Bekijk onze hotels op Vlieland

De Waddeneilanden tellen de meeste zonuren van Nederland!

 

STRANDHOTEL SEEDUYN op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven. Overal in Strandhotel Seeduyn kun je genieten van fantastische uitzichten over de zee en het eiland Vlieland. Het dorpje Oost-Vlieland is op nog geen kilometer. Fiets- en wandelpaden starten bij de ingang van het hotel.
RESIDENTIE VLIERIJCK op Vlieland is gelegen in het dorp Oost-Vlieland. Het rietgedekte appartementencomplex op Vlieland, biedt 39 ruime luxueuze appartementen en is ongeveer 100 meter verwijderd van de aankomstplaats van de veerboot. Ook kunt u hier genieten van de mooie wellnessfaciliteiten zoals het binnenzwembad, het Turkse stoombad, whirlpool en solarium.
Lopend bent u vanaf het hotel in enkele minuten in de Dorpstraat. En met de fiets in 10 minuten aan het strand, om uit te waaien of een lekker kleurtje te krijgen.
HOTEL DE WADDEN op Vlieland ligt verscholen aan de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd.
Hotel De Wadden is een klein en gezellig familiehotel met een warme, persoonlijke sfeer. Je kunt er smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes. De tuin grenst aan de Waddenzee. Bossen, duinen en strand liggen op wandelafstand.

Locatie N 53°17 E 05°03
Populatie:
1215
Oppervlakte: 4.022 ha
Dorp: 1
Strand: 12 km
Bos: 300 ha
Fietspad: 26 km
Activiteiten: paardrijden, wandelen, fietsen, zwemmen
Bij het bezoeken van een Waddeneiland wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het veelzijdige Vlieland op een rij gezet! 
 
Bekijk de evenementenkalender van Vlieland.

Bekijk onze hotels op Vlieland:
WestCord Strandhotel Seeduyn
WestCord Hotel de Wadden
WestCord Residentie Vlierijck
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.