Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Amsterdam

ART HOTEL AMSTERDAM

PER AUTO:
WestCord Art Hotel Amsterdam ligt op 10 minuten afstand van de binnenstad van Amsterdam, in het stadsdeel 'Westerpark'. Luchthaven Schiphol is op 15 kilometer afstand en vanuit daar (vanuit elke richting in Nederland) rijdt u eerst richting Amsterdam. Daar neemt u de Ring A10 om Amsterdam heen. Vanaf de ringweg A10 vanuit het noorden neemt u afslag S101 en vanuit het zuiden afslag S102, volg de borden richting centrum en na 500 meter ziet u het hotel aan de rechterkant. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage. Hier kunt u tegen betaling parkeren, maar u dient zich wel eerst te melden bij de receptie. In de straat van het hotel vindt u ook parkeerplaatsen. Let wel, ook hier dient u een kaartje te kopen.

Als u recht voor Centraal Station staat, gaat u naar links. Na het Ibis Hotel gaat u rechtsaf onder de spoorbomenbrug. Aan het einde van de straat links en dan rechtdoor. Volg de borden en na 3 km ziet u het hotel aan uw linkerhand.

PER OPENBAAR VERVOER
Vanaf het Centraal Station kunt u bus 48 naar ons hotel nemen. Stap uit bij halte Hempoint welke voor de deur van het hotel stopt.

Naar de RAI
Wij raden u aan met het openbaar vervoer naar de RAI te gaan. Neem bus 48 vanuit Hempoint (tegenover het Station) naar Station Sloterdijk. Vanuit Station Sloterdijk met de metro 50 (richting Gein) tot Europaplein, vanuit Europaplein 2 minuten loopafstand naar de RAI. Reistijd +/- 30 min.
Bent u met de auto? Ga dan de A10 op richting Den Haag/ Utrecht en blijf de richting van Utrecht volgen (dus de A10). Neem afslag S109 richting RAI en volg de borden P voor RAI.

Bekijk onze hotels in Amsterdam!

FASHION HOTEL AMSTERDAM

WestCord Fashion Hotel Amsterdam ligt vlakbij het World Fashion Centre, en de RAI.
Vanaf de ringweg A10 is het hotel goed bereikbaar met de auto, afslag S106.

PER AUTO:
Indien u het adres in uw navigatie intoetst, raden wij u aan om Nachtwachtlaan 11 te gebruiken.

Komende vanaf de A2 of A4
Op de A10 neemt u de richting Leeuwarden/Zaanstad/Amsterdam (Ring West). U blijft de weg volgen tot afrit Osdorp, S106. Neem deze afrit. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten naar links. Volg de bebording World Fashion Centre. Op de eerste rotonde slaat u linksaf. Vervolg de weg onder de A10 door. U ziet het hotel dan rechts voor u.

Komende vanaf de A1 of A7
Op de A10 neemt u richting Den Haag/Amsterdam (Ring West). U blijft de weg volgen tot afrit Osdorp, S106. Neem deze afrit. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten naar rechts. Volg de bebording World Fashion Centre. Op de eerste rotonde slaat u linksaf. Vervolg de weg onder de A10 door. U ziet het hotel dan rechts voor u.

Waar parkeren?
Nadat u de parkeergarage bent binnengereden, blijft u aan de linkerkant van de parkeergarage. Tegenover het parkeervak van het Fashion Hotel treft u een tweede ticketmachine. Voer uw kaart nogmaals in, neem uw kaart terug en de slagboom opent.

PER OPENBAAR VERVOER:
Vanaf Schiphol
Neem de stoptrein richting Amsterdam Centraal Station. U stapt uit bij halte Amsterdam Lelylaan. Vanaf station Amsterdam Lelylaan neemt u tram 1 of 17 richting Amsterdam CS. U stapt uit bij de halte Surinameplein. U steekt de weg over, vervolgens steekt u direct over naar rechts, met de trambaan aan u rechterhand. Na 500 meter vindt u het WestCord Fashion Hotel aan uw linkerhand. U kunt ook vanaf station Amsterdam Lelylaan lopen, dit duurt ongeveer 10 minuten.

Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk
Bus 64; U stapt uit bij de halte Derkinderenstraat, u steekt over op de rotonde. U loopt onder het viaduct door, dan de weg naar links vervolgen hier treft u het WestCord Fashion Hotel aan.

Metro nummer 50:
U stapt uit bij de halte Amsterdam Lelylaan, hier neemt u tram 1 of 17 richting Amsterdam CS. U stapt uit bij de halte Surinameplein. U steekt de weg over, vervolgens steekt u direct over naar rechts, met de trambaan aan u rechterhand. Na 500 meter vindt u het WestCord Fashion Hotel aan uw linkerhand. U kunt ook vanaf station Amsterdam Lelylaan lopen, dit duurt ongeveer 10 minuten.
 
Vanaf Amsterdam Centraal Station
Tram 1 of 17 brengt u via het centrum naar het WestCord Fashion Hotel. U stapt uit bij de halte Surinameplein. U steekt de weg over, vervolgens steekt u direct over naar rechts, met de trambaan aan u rechterhand. Na 500 meter vindt u het WestCord Fashion Hotel aan uw linkerhand.

Naar de RAI
Wij raden u aan met het openbaar vervoer vanuit het hotel naar de RAI te gaan. Loop vanaf het hotel richting Metrostation Lelylaan in 8 minuten. Vanaf daar neemt u Metro 50 (richting Gein) en stapt u uit bij Metrostation RAI. Loop vanaf hier binnen 10 minuten naar de RAI. Reistijd +/- 25 min. Wanneer u toch met de auto wilt gaan, rij dan naar de Ring A10 en ga richting Utrecht. Neem op de A10 Afslag S109 (RAI) en volg borden P voor RAI.

Bekijk onze hotels in Amsterdam!

CITY CENTRE HOTEL AMSTERDAM

PER AUTO:
Luchthaven Schiphol is op 15 km afstand van WestCord City Centre Hotel Amsterdam. Volg vanaf de luchthaven de bordjes richting Amsterdam. Wanneer u op de Ring A10 om Amsterdam uitkomt (vanuit elke richting in Nederland), neemt u afslag S118, de Johan van Hasseltweg. Aan het einde van de afslag, sla rechtsaf, volg S116 IJtunnel. Daarna komt u op de Prins Hendrikkade. Volg de Prins Hendrikkade, totdat u aan uw linkerhand de Martelaarsgracht vindt. Neem deze. Vanaf hier ziet u de bordjes 'Parkeergarage De kolk'. Deze parkeergarage is tegenover het hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal gelegen. Parkeren is hier mogelijk tegen betaling.

PER OPENBAAR VERVOER
Het hotel is gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf het Centraal Station bent u lopend binnen 5 minuten in het hotel. De trams 1, 2 ,5 ,13 en 17 stoppen voor de deur en brengen u overal de stad in!

Naar de RAI
Wij raden u aan met het openbaar vervoer vanuit het hotel naar de RAI te gaan. Loop in 5 minuten naar Centraal Station en neem daar sneltram 51 richting Westwijk. Stop op station RAI en loop in 10 minuten naar de RAI. Reistijd +/- 30 min.
Bent u met de auto, dan raden wij u aan om eerst weer op de ring om Amsterdam te komen (A10). Neem op de A10 Afslag S109 (RAI) en volg borden P voor RAI.

Bekijk onze hotels in Amsterdam!

Voor ons hotelaanbod in Amsterdam zie: Hotels in Amsterdam

Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.