Hulp nodig?

Evenementen

Filter evenementen

Arrangement

Bestemming

Seizoenen

Arrangement beschikbaar!
1 december 2016 - 31 december 2017

Sjoerd, Vlielander singer/songwriter

Het begon allemaal bij een kampvuur aan het strand. Tegenwoordig in singer/songwriter Sjoerd Eslinga niet meer weg te denken uit de café's op het eiland. Als je op Vlieland bent is een bezoekje aan Sjoerd een absolute must! Hij treed vaak op in ZeeVaert Bar & Rotisserie en af en toe ook in Strandhotel Seeduyn. Bekijk optredens

Tip! Bezoek Sjoerd en Vlieland met dit arrangement.

Wad een overtocht! (incl. bootticket) Boek direct
29 januari 2017 - 22 mei 2017

DWDD Pop-Up Museum

Een bijzondere tentoonstelling! Bij het DWDD Pop-Up Museum wordt er een tentoonstelling samensteld door negen vaste gasten van het populaire tv-programma De Wereld Draait Door. Uit de depots van elf Nederlandse topmusea kiezen de gasten hun favoriete kunstwerken. Onder andere Carice van Houten, Wim T. Schippers en Paul de Leeuw, gaan elk in een ander museum op zoek naar werk van verbrogen meesters en richten hiermee een zaal in, in het Allard Pierson Museum.

AmsterdamWebsite bezoeken
Arrangement beschikbaar!
23 maart 2017 - 21 mei 2017

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse kenmerkt zich door levende geuren en lentekleuren, verse tulpen, amaryllissen, krokussen en nog veel meer! Een ware bloemenzee met fantastische geuren en kleuren die werkelijk een feest vormen voor de zintuigen. Het park biedt zo een 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare. Het speciale thema voor 2017 is Dutch Design.

Tip! Haal alles uit je trip en boek er een volledig Amsterdam arrangement bij!

Be smart, book direct Boek direct
14 april 2017 - 28 oktober 2017

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Voor de 8e keer wordt bij De Beeldentuin in Garderen 't Veluws Zandsculpturenfestijn georganiseerd. De internationale zandkunstenaars bouwen zandsculpturen met als thema 'de wereld van Rien Poortvliet'.

28 april 2017 - 30 april 2017

Here Comes The Summer

Het kleinschalige en intieme festival Here Comes The Summer is een evenement met een bijzonder muziekprogramma, goed eten, danspartijen en een programma voor de kinderen. Het festival bestaat uit twee podia: het bospodium en de bolder.

12 mei 2017 - 14 mei 2017

Klassiekerweekend Ameland

Als je in het bezit bent van een klassieke auto, gebouwd tussen 1945 en 1979, doe dan mee met het Klassiekerweekend op Ameland. Een unieke route, waar normaal gesproken geen auto mag rijden, voert langs de prachtige Amelandse natuur. Zaterdagavond is er een heerlijk buffet in WestCord Hotel Noordsee.

14 mei 2017

Vuurtorenloop

De Vuurtorenloop op Vlieland is een hardloop- en wandelevenement op Vlieland. De hardloopwedstrijd heeft twee afstanden, de 5 zeemijl (9,5 km) en 10 zeemijl (18,5 km). De route voert door het bos en dorp, over het duin en strand. Uniek is de beklimming van het 43 meter hoge Vuurboetsduin die het parcours extra uitdagend maakt.

14 mei 2017

Acoustic Sessions

Elke maand vinden in WestCord Hotel Delft Acoustic Sessions plaats. Geniet van live muziek van uiteenlopende artiesten en singer-songwriters.

14 mei 2017

Moederdagbrunch in Hotel Delft

Elke 1e zondag van de maand: brunchen in Hotel Delft!

25 mei 2017

HemelsFestival

Het HemelsFestival is een, naar eigen zegge, 'groots en lekker' dancefestival op het Oldehoofsterkerkhof.

LeeuwardenWebsite bezoeken
1 juni 2017 - 11 juni 2017

Delft Fringe Festival

In juni staat de binnenstad van Delft in het teken van theater. Delft Fringe is het grootste theaterfestival van de stad, speciaal voor jonge makers. De voorstellingen vinden overal in de stad plaats, van huiskamers tot restaurants. Het festival wordt georganiseerd door jonge theaterkunstenaars.

4 juni 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

9 juni 2017 - 18 juni 2017

Oerol

Oerol op Terschelling is inmiddels uitgegroeid tot een festival met internationale bekendheid. Jaarlijks trekken er tienduizenden bezoekers naar het eiland om te genieten van theater, dans, kunst en muziek. De voorstellingen worden vaak ter plekke gemaakt op bijzondere locaties in de duinen, op het strand, in de bossen, schuren of gewoon op straat.

TerschellingWebsite bezoeken
Arrangement beschikbaar!
10 juni 2017

Rondje Ameland

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze 50 kilometer lange tocht op Ameland. Tijdens deze wandeling wordt het hele eiland doorkruist.

Tip! Voordelig dit evenement bezoeken i.c.m. ons WestCord arrangement:

Ameland Special incl. bootticket Boek direct
11 juni 2017

Acoustic Sessions

Elke maand vinden in WestCord Hotel Delft Acoustic Sessions plaats. Geniet van live muziek van uiteenlopende artiesten en singer-songwriters.

16 juni 2017 - 18 juni 2017

Ameland Beach Rugby Festival

De 18e editie van het grootste beachrugby toernooi dat de rugbysport wereldwijd kent. Het festival kan rekenen op grote Europese belangstelling. Onderdeel van het evenement is het Open Nederlands Kampioenschap Beachrugby.

17 juni 2017

Vlaggetjesdag Scheveningen

Ieder jaar weer wordt de komst van de Hollandse Nieuwe Haring gevierd. In en rond de haven van Scheveningen worden veel activiteiten georganiseerd. Als je van haring en Hollandse gezelligheid houdt moet je zeker naar Scheveningen komen!

Scheveningen
17 juni 2017

Muzikaal Bootwateren

Als vroeger een reddingsactie een goede afloop had, werd dit gevierd in een plaatselijk café onder de naam "Bootwateren". De reddingsmaatschappij voorzag de helden van twee borrels en een sigaar. Nu is het een leuk evenement met demonstratie van de Paardenreddingboot, dweilorkesten en live muziek in de café's.

1 juli 2017

Pitch Festival

Pitch Festival op het Westergasterrein staat in het teken van elektronische muziek van bekende DJ's en producers.

AmsterdamWebsite bezoeken
2 juli 2017

Acoustic Sessions

Elke maand vinden in WestCord Hotel Delft Acoustic Sessions plaats. Geniet van live muziek van uiteenlopende artiesten en singer-songwriters.

2 juli 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

7 juli 2017 - 9 juli 2017

North Sea Jazz Festival

Het North Sea Jazz Festival is een groots internationaal evenement, met 15 concertzalen, 1.300 musici en jaarlijks tussen de 65.000 en 70.000 bezoekers.

RotterdamWebsite bezoeken
7 juli 2017 - 9 juli 2017

MadNes Festival

Surf-, skate- en muziekfestival op Strand Nes. Bezoekers kunnen surflessen nemen, genieten van bands en DJ's, er is een theater, er wordt een strandschoonmaak gedaan en nog heel veel meer!

7 juli 2017 - 9 juli 2017

Western Terschelling

Tijdens Western Terschelling worden de straten van West-Terschelling drie dagen omgedoopt tot sfeervol Western dorp. Geheel in country en westernsfeer worden diverse evenementen georganiseerd o.a. op het gebied van muziek en dans. Op de gezellige westernmarkt worden diverse spelen en demonstraties gehouden. Deze editie kun je er ook in Western stijl trouwen!

West-TerschellingWebsite bezoeken
Arrangement beschikbaar!
7 juli 2017 - 9 juli 2017

MadNes

Het surf-, skate- en muziekfestival MadNes vindt voor de 10e keer plaats op Strand Nes. Naast optredens van vele bandjes kun je er surflessen nemen, skaten op de halfpipe op het strand, een windmolen maken en nog veel meer.

Tip! Voordelig dit evenement bezoeken i.c.m. ons WestCord arrangement:

MadNes arrangement Boek direct
8 juli 2017

Sensation White

The Final. Voor de allerlaatste keer verandert de Amsterdam ArenA in een dansende mensenmassa, volledig gekleed in het wit. Eén van de meest populaire dancefeesten ter wereld.

AmsterdamWebsite bezoeken
21 juli 2017 - 23 juli 2017

Welcome To The Village

Welcome to The Village is drie dagen lang het mooiste kleine dorp van Nederland met een goed muziekprogramma van internationaal talent, lekker en logisch eten en design.

LeeuwardenWebsite bezoeken
Arrangement beschikbaar!
21 juli 2017 - 23 juli 2017

Welcome to The Village

In het recreatiegebied De Groene Ster bij Leeuwarden bevindt zich drie dagen lang het leukste kleine dorp van Nederland. Een dorp met een goed muziekprogramma van internationaal talent, lekker eten en design. Het thema duurzaamheid speelt bij het festival een grote rol wat beloond is met de evenementen innovatieprijs.

Tip! Voordelig dit evenement bezoeken i.c.m. ons WestCord arrangement:

Welcome to the Village arrangement Boek direct
25 juli 2017 - 29 juli 2017

Zomercarnaval Rotterdam

Rotterdam viert van 26 juli t/m 30 juli de culturele diversiteit van de stad met podiumkunsten, muzikale presentaties, high-end kunstenaars, dans, storytelling en natuurlijk de legendarische Zomercarnaval Straatparade.

RotterdamWebsite bezoeken
4 augustus 2017

Straatfestival ’t Rôggefeest

Het Rôggefeest is een evenement vol met straattheater en muziek. Gedurende de gehele dag kun je genieten van humoristische optredens en muzikale groepen. Neem plaats op één van de terrassen en bekijk de voorbijtrekkende artiesten. Het feest wordt afgesloten met de traditionele parade.

4 augustus 2017 - 6 augustus 2017

Varend Corso

Tientallen boten, allemaal versierd met planten, bloemen en zelfs groenten, varen door de grachten van Delft tijdens het Varend Corso Westland. De route van dit unieke evenement leidt onder andere door Delft, Den Haag en Maassluis. Overal langs de vaarroute is de stoet kleurrijke boten te bewonderen!

31 augustus 2017 - 3 september 2017

Into The Great Wide Open

Het driedaagse Into The Great Wide Open is een festival met naast muziek ook aandacht voor kunst, film en natuur. Op het hoofdpodium treden internationale artiesten op. Uniek aan het festival zijn de kleinere podia middenin de Vlielandse natuur. Ook wordt veel aandacht besteed aan een uitdagend en cultuureducatief programma voor de kinderen. In 2011 won Into The Great Wide Open een IJzeren Podiumdier voor Beste Festival van Nederland. Het festival is doorgaans binnen een dag uitverkocht.

8 september 2017 - 10 september 2017

Rock & Roll Terschelling

Elk jaar, tijdens het eerste weekend van september wordt Terschelling ondergedompeld in de Rock & Roll sfeer van de jaren vijftig. Het dorp Midsland vormt het middelpunt van het festival waar alle activiteiten plaatsvinden.

1 oktober 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

5 november 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

3 december 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

16 december 2017

Ameland Adventurerun

De Adventurerun is een wedstrijd- en recreatieloop voor jong en oud op winters Ameland, in de adventperiode. Bereid je voor op een uitdagend parcours met klimmende en dalende paden, overhard terein en hier en daar verraderlijk vals plat.

Ameland
25 december 2017 - 26 december 2017

Kerstbrunch in Hotel Delft

Op 1e en 2e Kerstdag kun je heerlijk genieten van een uitgebreide Kerstbrunch voor de hele familie in WestCord Hotel Delft!

7 januari 2018

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

27 juli 2018

Westerpop Delft

Westerpop is een gezellig popfestival in Delft en vindt plaats op het sportterein van het Stanislas College aan het Molenhuispad.

Sluiten

Cookies op westcordhotels.nl

Onze website gebruikt cookies om correct te kunnen functioneren. Door verder te gaan, of deze melding te sluiten, geef je automatisch toestemming voor cookie-gebruik. Meer over cookies

WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…