Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Ameland

Ameland boeit van het begin tot het eind.
Ameland bestaat uit heide velden, weilanden en bossen waarin zelfs reeën lopen. De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met 23 kilometer lang zandstrand. Het strand van Ameland behoort bij de top 5 mooiste stranden van Nederland! Aan de oost kant van het eiland ligt natuurmonument “Het Oerd” met een uitgestrekt wadgebied. De vuurtoren van Ameland is een markant bouwwerk. Overal op het eiland voel je de aanwezigheid van dit 58 meter hoge gietijzeren zeebaken. In de pittoreske dorpen ademen de sfeer van vroeger toen Amelanders leefden van de scheepvaart en de walvisvaart. In die dorpen zijn gezellige restaurants en je kunt er leuk uitgaan. Ameland heeft zelfs een golfbaan en een vliegveld.

Bekijk onze hotels op Ameland

De Waddeneilanden tellen de meeste zonuren van Nederland!

Hotel Noordsee Ameland 11
Hotel Noordsee

Hotel Noordsee (4-sterren) op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand ligt het Noordzeestrand. In de directe omgeving van Hotel Noordsee op Ameland vind je een natuurmuseum en -park 'de Vleijen'. Vanaf het hotel beginnen fiets- en wandelpaden, die het afwisselende landschap van Ameland ontsluiten. Het dorp Nes, vlakbij het hotel, is het grootste en gezelligste dorp van Ameland met aantrekkelijke winkeltjes en leuke cafés.

Hotel Noordsee beschikt over comfortabele hotelkamers en familieappartementen (met kookgelegenheid). 

Locatie N 53°26 E 05°46
Populatie: 3545
Oppervlakte: 8.500 ha
Dorpen: 4
Strand: 27 km
Bos: 210 ha
Fietspad: 100 km
Activiteiten: golfen, paardrijden, zwemmen, parachutespringen, wadlopen
Bij het bezoeken van een Waddeneiland wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het sfeervolle Ameland op een rij gezet.
 
Bekijk de evenementenkalender van Ameland.

Bekijk ons hotel op Ameland!
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.