Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Terschelling

Het eiland Terschelling bestaat uit….puur natuur. 

Op Terschelling vind je duinvalleien, bossen kwelders en een ruim 30 kilometer strand. De haven van Terschelling is de enige natuurlijke baai van Nederland.
Het strand van Terschelling behoort tot de top 3 van mooiste stranden!
De Terschellinger Boschplaat beslaat 14 kilometer Europees Natuurreservaat, een uniek gebied in Nederland. In het dorp West-Terschelling zie je het nautisch verleden van het eiland terug. De vuurtoren de Brandaris midden in het dorp van Terschelling is het beroemste voorbeeld. Nu is de intieme haven de ligplaats voor de historische zeilvaart, pleziervaart en de veerboten. In de gezellige dorpjes vind je goede restaurant en leuke winkeltjes. Bijna 100 kilometer fietspad ontsluit het eiland Terschelling voor dagenlang fietsen door duinen en de polders. Een uniek buitendijks fietspad maakt het net compleet. Terschelling moet je verkennen!

 

Bekijk onze hotels op Terschelling

De Waddeneilanden tellen de meeste zonuren van Nederland!
Hotel Schylge op Terschelling
Hotel Schylge
Hotel Schylge (4-sterren), aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Het hotel heeft een uitstekende keuken o.l.v. sterrenkok Ton van Scheppingen. Een bezoek aan à la carte  Restaurant 'Op West' is zeker de moeite waard. Hotel Schylge biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse ontspannende faciliteiten waaronder een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven bent u zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen voor en achter het hotel.

De 88 hotelkamers van Hotel Schylge hebben allen een balkon of terras en gratis WIFI internet.
Residentie Boschrijck op Terschelling
Residentie Boschrijck
Appartement - Hotel Residentie Boschrijck (4-sterren) op Terschelling is riant en rustig gelegen in de bossen, dichtbij het dorp West-Terschelling. Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele mogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling bent u zo op het Noordzeestrand.

Met uw hond naar Terschelling? In enkele appartementen zijn honden toegestaan.
Een tropisch zwemparadijs ligt naast WestCord Residentie Boschrijck en tennisbanen liggen vlakbij. Tijdens schoolvakanties zijn er activiteiten voor Kids & Teens. Residentie Boschrijck op Terschelling; een comfortabel plekje midden in de eilandnatuur.
Locatie N 53°21 E 05°12
Populatie: 4768
Oppervlakte: 11.000 ha
Dorpen: 15
Strand: 30 km
Bos: 400 ha
Fietspad: 100 km
Activiteiten: paardrijden, zwemmen, zeilen, zeehondentochten, vliegeren
Bij het bezoeken van een Waddeneiland wordt het echte verschil gemaakt door de toevoeging van een bijzonder evenement of de mogelijkheid om de lokale cultuur op te snuiven. Wij hebben alle evenementen en tips van het bruisende Terschelling op een rij gezet! 
 
Bekijk de evenementenkalender van Terschelling.

Bekijk onze hotels op Terschelling:
WestCord Hotel Schylge
WestCord Residentie Boschrijck 

 

Livebeeld webcam haven Terschelling
Webcam Jachthaven Terschelling
Bron: MIWB
Volg ons op:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.