Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief) 
Nederlandse website English website Deutsche website
Aankomst
Aantal nachten
Volw.
Kind.
Kamers
Bedrijfscode
Boek nu!
 
 

Appartement op Vlieland

Appartement, Vakantiehuis, Vlieland


Uw vakantie in een Appartement op Vlieland!
Onze appartementen op Vlieland, in Residentie Vlierijck en in Strandhotel Seeduyn, zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, families of gezelschappen.

Vergelijkbaar met vakantiehuisje of -bungalow!
De appartementen op Vlieland hebben separate slaapkamers en een badkamer met apart toilet. De ruime zitkamer is comfortabel en de compleet ingerichte keuken heeft een vaatwasser en magnetron. Vergelijkbaar met een vakantiehuisje of bungalow maar mét de faciliteiten en service van een 4-sterrenhotel.

Bekijk onderstaande voordelige verblijfsmogelijkheden in een Appartement op Vlieland. 

Daarnaast is een Appartement op Vlieland ook boekbaar vanaf 2 nachten!.

Strandhotel Seeduyn op Vlieland
Strandhotel Seeduyn
Strandhotel Seeduyn (4-sterren) op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

Strandhotel Seeduyn ademt een zeer ongedwongen sfeer. Overal in en om het hotel kunt u genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee en het eiland Vlieland. In het prachtige wellness center "WellCome"kunt u volledig ontspannen. Het gezellige dorp Oost-Vlieland ligt op nog geen kilometer, de bus van en naar de veerboot stopt voor het hotel. Vele fiets- en wandelpaden hebben hun startpunt bij de ingang van Strandhotel Seeduyn.
Residentie Vlierijck op Vlieland
Residentie Vlierijck

Appartement-hotel Residentie Vlierijck (4-sterren) op Vlieland is gelegen aan de rand van het dorp Oost-Vlieland, dichtbij de veerhaven en het strand. Het rietgedekte appartementencomplex op Vlieland, biedt 38 ruime luxueuze appartementen en is ongeveer 100 meter verwijderd van de aankomstplaats van de veerboot. Ook kunt u hier genieten van de mooie wellness faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, Turks stoombad, whirlpool en solarium.

Restaurant Zuiver is geopend voor diner op donderdag t/m zondag. Voor hotelgasten van Residentie Vlierijck wordt hier ook ontbijt geserveerd.

Wanneer wilt u verblijven?

Zoek