Hulp nodig?

Evenementen

Filter evenementen

Arrangement

Bestemming

Seizoenen

Arrangement beschikbaar!
1 december 2016 - 31 december 2017

Sjoerd, Vlielander singer/songwriter

Het begon allemaal bij een kampvuur aan het strand. Tegenwoordig in singer/songwriter Sjoerd Eslinga niet meer weg te denken uit de café's op het eiland. Als je op Vlieland bent is een bezoekje aan Sjoerd een absolute must! Hij treed vaak op in ZeeVaert Bar & Rotisserie en af en toe ook in Strandhotel Seeduyn. Bekijk optredens

Tip! Bezoek Sjoerd en Vlieland met dit arrangement.

Wad een overtocht! (incl. bootticket) Boek direct
14 april 2017 - 28 oktober 2017

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Voor de 8e keer wordt bij De Beeldentuin in Garderen 't Veluws Zandsculpturenfestijn georganiseerd. De internationale zandkunstenaars bouwen zandsculpturen met als thema 'de wereld van Rien Poortvliet'.

21 juli 2017 - 23 juli 2017

Welcome To The Village

Welcome to The Village is drie dagen lang het mooiste kleine dorp van Nederland met een goed muziekprogramma van internationaal talent, lekker en logisch eten en design.

LeeuwardenWebsite bezoeken
Arrangement beschikbaar!
21 juli 2017 - 23 juli 2017

Welcome to The Village

In het recreatiegebied De Groene Ster bij Leeuwarden bevindt zich drie dagen lang het leukste kleine dorp van Nederland. Een dorp met een goed muziekprogramma van internationaal talent, lekker eten en design. Het thema duurzaamheid speelt bij het festival een grote rol wat beloond is met de evenementen innovatieprijs.

Tip! Voordelig dit evenement bezoeken i.c.m. ons WestCord arrangement:

Welcome to the Village arrangement Boek direct
25 juli 2017 - 29 juli 2017

Zomercarnaval Rotterdam

Rotterdam viert van 26 juli t/m 30 juli de culturele diversiteit van de stad met podiumkunsten, muzikale presentaties, high-end kunstenaars, dans, storytelling en natuurlijk de legendarische Zomercarnaval Straatparade.

RotterdamWebsite bezoeken
27 juli 2017 - 6 augustus 2017

Delft Chamber Music Festival

Het Delft Chamber Music Festival is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Violiste en artistiek leider Liza Ferschtman nodigt iedere zomer de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tegen het prachtige historische decor van Delft en omgeving te musiceren. In een feestelijke, zomerse en intieme setting worden de meest bijzondere en unieke programma's ten gehore gebracht. Het festival staat internationaal bekend om het hoge niveau van de musici, de bevlogenheid van de uitvoeringen en de unieke benadering van de muziek zonder de traditie uit het oog te verliezen. Het Delft Chamber Music Festival dankt haar sponsoren, partners, ondersteuners en Dikke Vrienden voor hun bijdragen.

4 augustus 2017

Straatfestival ’t Rôggefeest

Het Rôggefeest is een evenement vol met straattheater en muziek. Gedurende de gehele dag kun je genieten van humoristische optredens en muzikale groepen. Neem plaats op één van de terrassen en bekijk de voorbijtrekkende artiesten. Het feest wordt afgesloten met de traditionele parade.

4 augustus 2017 - 6 augustus 2017

Varend Corso

Tientallen boten, allemaal versierd met planten, bloemen en zelfs groenten, varen door de grachten van Delft tijdens het Varend Corso Westland. De route van dit unieke evenement leidt onder andere door Delft, Den Haag en Maassluis. Overal langs de vaarroute is de stoet kleurrijke boten te bewonderen!

18 augustus 2017 - 20 augustus 2017

Foodtruck Festival Pijnacker

TOOST Foodtruck Festival is een bont gezelschap Foodtruckers, dat reist door prachtige steden en dorpen in Nederland om een onvergetelijke indruk achter te laten. Knus, intiem en heel toegankelijk. Kom ook en ervaar het zelf!

PijnackerWebsite bezoeken
24 augustus 2017 - 27 augustus 2017

Jazz Festival Delft

Traditiegetrouw wordt in het vierde weekend van augustus in de binnenstad van Delft het gratis toegankelijke Jazz Festival Delft gehouden. In dat weekend staan de straten, pleinen en cafés in Delft in het teken van jazz. Het Jazz Festival Delft heeft als oogmerk een brede en kleurrijke programmering van jazz in al zijn verschijningsvormen. Er is plaats voor ‘oude’ jazz, maar ook voor ‘nieuw’ geluiden, invloeden uit andere muziek¬stijlen, culturen en kunstvormen. uitersten gaan binnen het festival hand in hand. Kortom, een open, spetterend en vrij toegankelijk festival.

31 augustus 2017 - 3 september 2017

Into The Great Wide Open

Het driedaagse Into The Great Wide Open is een festival met naast muziek ook aandacht voor kunst, film en natuur. Op het hoofdpodium treden internationale artiesten op. Uniek aan het festival zijn de kleinere podia middenin de Vlielandse natuur. Ook wordt veel aandacht besteed aan een uitdagend en cultuureducatief programma voor de kinderen. In 2011 won Into The Great Wide Open een IJzeren Podiumdier voor Beste Festival van Nederland. Het festival is doorgaans binnen een dag uitverkocht.

2 september 2017 - 3 september 2017

BieslandDagen

De BieslandDagen is het groenste event van de regio, in de Bieslandse polder tussen Den Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp in. Deze dagen staat de polder in het teken van De BieslandDagen, op 9 verschillende locaties is van alles te beleven! De streekmarkt, boerendoepad, kalfjes knuffelen, sminken bij knorretje, een schapendrijfwedstijd, leuke muzikale optredens en vooral genieten van het groen!

8 september 2017 - 10 september 2017

Rock & Roll Terschelling

Elk jaar, tijdens het eerste weekend van september wordt Terschelling ondergedompeld in de Rock & Roll sfeer van de jaren vijftig. Het dorp Midsland vormt het middelpunt van het festival waar alle activiteiten plaatsvinden.

10 september 2017

Blue Sunday Bruggenparade

Straattheater op de bruggen in de binnenstad, stadswandelingen langs de bruggen en beleef de stad vanaf het water in de Canal Hopper.

Delft
17 september 2017

Foodfestival

Op zondag 17 september 2017 vindt de vierde editie van het Food festival plaats. Dit festival staat – net als voorgaande jaren – in het teken van gezond eten. Het festival is voor iedereen (volwassenen en kinderen) die een gezonde levensstijl belangrijk vindt of daarmee wil kennismaken. Wat kan je zelf doen om gezond(er) en ook lekker te eten? Ook kan je leuke tips en ideeën op voedselgebied opdoen, zoals leuke recepten om gezond te eten, of kennismaken met wat onbekendere (maar heel gezonde) producten.

24 september 2017

Blue Sunday Serveert

Blue Sunday met een modeshow op Delft Serveert.

Delft
1 oktober 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

22 oktober 2017

Pop-up Blue Sunday

Laat je deze zondag verrassen door pop-ups en flash mobs. Een dag vol verrassingen.

Delft
5 november 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

19 november 2017

Blue Talent Day

Delfts talent wordt in het zonnetje gezet. Bekende Delftenaren, jonge designers of succesvolle TU studenten. Show your Blue talent!

Delft
3 december 2017

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

12 december 2017

Lichtjesavond

De binnenstad van Delft wordt in de maand december omgetoverd in een wintersprookjesland. Een van de hoogtepunten is de Lichtjesavond wanneer er een optimale kerstsfeer heerst in de prachtige stad. Tijdens Lichtjesavond Delft vinden de hele dag diverse activiteiten plaats en iedereen kan Lichtjesavond Delft gratis bezoeken. De binnenstad van Delft wordt hartverwarmend verlicht met ontelbare aantallen lampjes in de aanloop naar Kerstmis. Er zijn kraampjes waar leuke spulletjes en lekkernijen worden verkocht. Bezoekers kunnen genieten van een programma vol met bijvoorbeeld vuurkorven, verlichte grachten en grachtenpanden, enzovoorts. Ook is er zang, muziek en dans om de gezellige sfeer nog extra te onderstrepen. Uiteraard is er ook volop te genieten van lekker eten en drinken. Lichtjesavond Delft vindt plaats op dinsdag 12 december 2017. De Lichtjesavond markeert het begin van een maand vol bijzondere winteractiviteiten in Delft, oftewel de Donkere Dagen van Delft.

15 december 2017

Winter Shopping Night

In kerstsfeer shoppen tot 23.00 uur.

Delft
16 december 2017

Ameland Adventurerun

De Adventurerun is een wedstrijd- en recreatieloop voor jong en oud op winters Ameland, in de adventperiode. Bereid je voor op een uitdagend parcours met klimmende en dalende paden, overhard terein en hier en daar verraderlijk vals plat.

Ameland
17 december 2017

Blue Christmas Day

Shoppen in kerstsfeer. Deze Blue Christmas Day staat in het teken van genieten, ervaren, proeven en natuurlijk relaxed shoppen.

Delft
25 december 2017 - 26 december 2017

Kerstbrunch in Hotel Delft

Op 1e en 2e Kerstdag kun je heerlijk genieten van een uitgebreide Kerstbrunch voor de hele familie in WestCord Hotel Delft!

7 januari 2018

Familiebrunch in Hotel Delft

Geniet elke eerste zondag van de maand van een uitgebreide familiebrunch in WestCord Hotel Delft. Mét speciaal kinderbuffet en bioscoop!

16 februari 2018 - 18 februari 2018

Blues Festival Delft

Elk jaar in de maand februari vindt het grootste indoor blues festival plaats van Nederland. Tijdens dit weekend zijn er in de verschillende cafés in Delft een groot aantal gratis toegankelijke optredens. Naast alle gratis toegankelijke optredens, organiseert het festival ook altijd een aantal specials. Er is een speciale filmvertoning in Filmhuis Lumen, Workshop Mondharmonica, Drum-clinic en Platenbeurs. En zo zijn er een aantal extra’s om het festival heen om de blues-sfeer in de stad te verhogen.

27 juli 2018

Westerpop Delft

Westerpop is een gezellig popfestival in Delft en vindt plaats op het sportterein van het Stanislas College aan het Molenhuispad.

Sluiten

Cookies op westcordhotels.nl

Onze website gebruikt cookies om correct te kunnen functioneren. Door verder te gaan, of deze melding te sluiten, geef je automatisch toestemming voor cookie-gebruik. Meer over cookies

WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…